03 March 2011

orang Lidi


ahha! aku sebenarnye da lama jadi pembaca tegar kat satu blog nih selain membaca love story kat blog pieya. blog nih memang best sbb tak serabut-serabut ngn tulisan. die letak gambar je, dari gambar tu nnt tau la pebende yg dia nk sampaikan bak kata pujangga "picture tells a thousand words", ceh speaking plak dah. tapi malang nya pelukis cantik manis dari singapore nih nk berhenti berblog. tahi betul. tak kan nk baca love story pieya je. disebabkan aku minat lukisan die + pelukis nih pon da retire, aku nk lukis mcm die tp ikut storyline aku sendiri. hahha, baru bes. kalo ade sape-sape nk tunjuk bakat boleh je hantar karya-karya agung korang kat blog nih.


p/s : ingat aku tak pandai lukis ke..

1 comment:

idop.ku.mati said...

hahahahahhaahahha!!!

Terjebak